Indret et afslappende rum, der passer til dine behov

Ethvert hjem har brug for et værelse, hvis primære formål er afslapning. Det gælder både for selv de mindste som de voksne. Et godt sted at starte afslapningen er på en behagelig madras og en madras i gode standardmål er en god klassiker, der kan opfylde de flestes behov.

Til de unge

Ungdommen kan være hård og der er sjældent noget bedre end at komme hjem og kaste sig på sin seng for endeligt at kunne slappe lidt af. Til den unge er en god boxmadras i 80×200 et perfekt valg til, når der skal slappes af sidst på dagen. Madrassens mål giver god plads til at ligge på og der er også god længde til årene med vokseværk. Derudover kan en madras på 80×200 både stå op ad væggen eller ud i rummet og giver dermed masser af indretningsmuligheder på ungdomsværelset.

Til de voksne

Dobbelt, queen- eller kingsize? – mulighederne er mange. Men, med en boxmadras i 80×200 kan man sammensætte sin egen store seng af to boxmadrasser, der kan pyntes med et flot sengetæppe og et hav af bløde puder. Kommer der gæster på besøg, kan sengene skilles ad og agere gæstesenge og hurtigt sættes sammen igen, når gæsterne er taget hjem. Det er derudover også nemmere at skifte sengetøj på madrasser med målene 80×200 og dette valg letter derfor også det praktiske arbejde i værelset.

Til nye formål

Til psykologen, massøren eller spejderklubben kan en boxmadras i 80×200 være en god mulighed for at indrette et indbydende og afslappende rum. Madrassen kan nemlig med sin størrelse agere psykologbriks, massagebriks eller en hyggelig sofa i klubben. Der er ingen grund til at gå på kompromis med den gode komfort.

Generelt har en boxmadras mange andre formål end blot at være seng hjemme på værelset og i gode standardmål passer den også ind i de fleste rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *