Sådan får du styr på dit barns tegninger

Børn er kreative sjæle, og deres kreative produktioner ser ud til ingen ende at ville tage! Det betyder også, at det snart kan strømme over med tegninger og andre finurlige kreationer i hele huset og inde på børneværelset. Selvom tegningerne kan være rigtig fine, er det ikke dem alle, der kan hænge på køleskabet. I denne artikel får du organiseringstips, så du og dit barn kan beholde alle tegningerne uden at det skal bugne!

Find den rette metode til organisering på børneværelset

Som voksen har du efterhånden lært at organisere dig og særligt lært at organisere dig, som det bedst giver mening for dig. Dit barn er stadig i gang med at lære, hvad det vil sige at holde orden, og du må nok regne med, at der kan gå mange år endnu, før dit barn begynder at ville have orden i sine sager. Det kan derfor også være svært at overbevise dit barn om, at det er en god idé at holde orden i sagerne på deres værelse.

Du er derfor nødt til at bruge en form for lokkemad, så barnet i stedet for organisering, ser de nye påfund som endnu mere skæg og kreativitet på værelset. Led efter flotte opbevaringskasser og andet, dit barn synes vil være kønt eller sejt at have på værelset.

Lav en tegneordning

I kan lave det til en helt leg, at tegningerne dit barn laver, kan komme op på køleskabet, hvis en anden tegning kan komme ned i kassen. På den måde kan der ske en udskiftning i, hvad der hænger på køleskabet, men tegningerne kommer aldrig til at hobe sig op. I kan aftale, at der skal ske en udskiftning hver uge, og på den måde vil dit barn føle, at deres kreationer er relevante, og samtidig komme til at rydde op uden at vide det!