Forstå Siloo på 5 minutter

Forstår du ikke heeelt hvad det egentlig er, vi går og laver? Så fortvivl ej, vi giver dig her den forkromede ordbog til vores univers.

Affiliate marketing

Grundstenen i vores forretning er affiliate marketing. Når man bruger begrebet affiliate marketing på nettet, er der oftest tale om, at man driver besøgende videre til en anden virksomhed, hvor brugeren gennemfører et køb eller en handling. Når det sker, får affiliaten en kommision, afregning i klik eller lignende. 

Med andre ord: Vi sender besøgende videre til webshops og andre online virksomheder, og får først penge, hvis brugeren køber hos webshoppen.

Incentive marketing

Vi benytter incentive marketing på vores bonusportal, bonoo.dk. Incentive kan oversættes direkte til “opfordring” eller “tilskyndelse”. Ved incentive marketing giver man typisk brugeren en bonus, cashback eller point, som så efterfølgende kan bruges til køb af varer. 

Vi bruger incentive marketing på Bonoo, da vi giver brugerne mulighed for at få en del af deres køb hos vores partnere tilbage i form af en kontant udbetaling.

Vil du lære meget mere om online markedsføring? Det kan du gøre på omfi.dk.

Sitemap – Siloo’s ordbog er sponsoreret af Dagens.dk